Кратък кино афиш

Предполагам всички обичате да ходите на кино или пък да да гледате филми вкъщи. Затова ви предлагаме един кино афиш с нови, малко по – стари и предстоящи филми, които са актуални напоследък. Нека започнем с красивата приказка, която до преди месец вървеше по кината – „Анна Каренина“. 

Тук не ви обещавам щастлив край, но определено може да се потопите в един друг свят, пълен с красотата на старите времена или иначе казано 19ти век. Да не забравяме и актьорският състав, състоящ се от прекрасната Кийра Найтли и сладура Джъд Лоу. Ако пък искате да гледате нещо по – забавно, мога да ви предложа „Страшен филм“ 5, който се е подсигурил с доста добър подбор на актьори. Като започнем от Чарли Шийн и стигнем до позабравената напоследък – Линдзи Лоън, вече сме сигурно, че ако не филма, поне ще харесаме актьорите.

Доста нашумелият напоследък филм – „Купонджийки“, пък май е „много приказки за нищо“. Дали младият актьорски състав се е справил със задачите си, предлагам да разберете сами, отделяйки малко от времето си за филма, но като цяло, не е нищо ново и интересно.
Ефектите в „Оз – великият и могъщият“ са доста впечатляващи, главният герой също, ако питате мен е доста сладък, така че това е филм, който си струва да гледате на 3D кино.
Сега – чакаме „Железният човек“ 3. Дори филмът да не е добър, имаме си гениалният Робърт Дауни Джуниър.